Yhteystiedot

Käyntiosoite 1.8.2019 alkaen:

Vapaa Sointi
Ensintie 3 (Pasin tehdas)
35100 Orivesi As

vapaasointi@gmail.com
p. 040-7718318

Otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla, tai jätä viesti jos en ehdi vastaamaan puhelimeen, kiitos!

Uutiset

12.12.2019Joululoma 20.12.2019 - 7.1.2020Lue lisää »28.10.2019LAULUTUOKIO PIKKUJOULUIHIN?Lue lisää »22.8.2019Oppilaspaikkoja vapaana!Lue lisää »
Share |

Susanna Hietala

Hei!

Olen Susanna Hietala, ja opetan musiikkia Vapaa Sointi -toiminimellä. Valmistuin säveltäjäksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2012, ja laulupedagogiksi vuonna 2015.

Keskityn nykyään ensisijaisesti yksinlaulun opettamiseen, vaikka toki myös keikkailen tilauksesta laulajana, ja pidän myös äänityöpajoja ryhmille, jos sellaista toivotaan, ja muut opetusaikatauluni antavat myöten. Aloitin laulun opettamisen harjoittelun jo itse vielä opiskellessani, joten opetuskokemusta on kertynyt jo 10 vuoden ajalta. Opettaminen onkin minulle kutsumustyö; uudet äänet, laulajat ja persoonat kiinnostavat ja inspiroivat, olipa kyseessä sitten sävelkorvaansa kehittävä ja/tai ääntään etsivä aloittelija, tai jo kokenut keikkailija.

Aloitin itse intensiivisen laulamisen teini-ikäisenä bändiharrastusten myötä. Tällöin kiinnostuksen kohteena oli ensisijaisesti metallimusiikki, mutta nykyään musiikilliset kiinnostuksenkohteeni yltävät lähes laidasta laitaan. Yksi tärkeimpiä asioita laulamisessa on mielestäni se, että laulaja saa kehittyä omaksi itsekseen, omien taipumustensa ja mielenkiinnon kohteidensa pohjalta kuitenkin niin, että ääni pysyy terveenä ja vahvistuu kestävällä tavalla. Olen opiskellut klassista laulua yli kymmenen vuotta ja nämä opinnot ovat myös oman opetustyöni pohja.
Säveltäminen on nykyään minulle satunnaisempi harrastus, mutta teen kyllä sekä sävellys- että sovitustöitä tilauksesta, jos muut aikataulut sen sallivat.

Olen Laulupedagogit ry:n ja Suomen Musiikkilääketieteen Yhdistyksen (SMULY) jäsen, ja osallistun mm. yhdistysten järjestämiin koulutuksiin mahdollisuuksieni mukaan. Olen myös suorittanut psykologian perusopinnot avoimessa yliopistossa, ja opiskellut omaksi ilokseni puhetieteen perusteita, sekä ihmisen fysiologiaa ja anatomiaa. Kaikista arvokkainta oppia on mielestäni kuitenkin ollut opetustyö itsessään, ja olenkin todella kiitollinen kaikille niille laulavaisille, joiden kanssa olen saanut työskennellä.


Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin avataan yhdessä uusia ovia! :)


T. Susanna