Yhteystiedot

Vapaa Sointi
Muotialantie 11
33800 Tampere

vapaasointi@gmail.com
p. 040-7718318

Otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla, kiitos!

Uutiset

28.11.2018Vapaa Sointi muuttaaLue lisää »6.11.2018Oppilaspaikat täynnäLue lisää »22.8.2018Hinnasto päivitettyLue lisää »
Share |

Susanna Hietala

Hei!

Olen Susanna Hietala, ja opetan musiikkia Vapaa Sointi -toiminimellä. Valmistuin säveltäjäksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2012, ja laulupedagogiksi vuonna 2015.

Keskityn nykyään ensisijaisesti yksinlaulun opettamiseen, vaikka toki myös keikkailen tilauksesta laulajana, ja pidän vaikka äänityöpajoja ryhmille, jos sellaista toivotaan. Aloitin laulun opettamisen jo opiskeluaikana, ja opettaminen onkin minulle kutsumustyö. Uudet äänet ja laulajat kiinnostavat ja inspiroivat, olipa kyseessä sitten sävelkorvaansa kehittävä ja/tai ääntään etsivä aloittelija, tai jo kokenut keikkailija.

Aloitin itse intensiivisen laulamisen teini-ikäisenä bändiharrastusten myötä. Tällöin kiinnostuksen kohteena oli ensisijaisesti metallimusiikki, mutta nykyään en halua rajoittaa itseäni, enkä oppilaitani liikaa ainakaan musiikinlajien saralla. Yksi tärkeimpiä asioita laulamisessa on mielestäni se, että laulaja saa kehittyä omaksi itsekseen, omien taipumustensa ja mielenkiinnon kohteidensa pohjalta kuitenkin niin, että ääni pysyy terveenä ja vahvistuu kestävällä tavalla. Olen opiskellut klassista laulua yli kymmenen vuotta ja nämä opinnot ovat myös oman opetustyöni pohja.

Säveltäminen on nykyään minulle satunnaisempi harrastus, mutta teen kyllä sävellys- ja sovitustöitä tilauksesta, jos aikataulut sen sallivat.

Olen Laulupedagogit ry:n ja Suomen musiikkilääketieteen yhdistyksen jäsen, ja osallistun mm. yhdistysten järjestämiin koulutuksiin mahdollisuuksieni mukaan. Olen myös suorittanut psykologian perusopinnot avoimessa yliopistossa.


Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin avataan yhdessä uusia ovia! :)

T. Susanna